Search in:

Badkläder

Vare sig du planerar inför den svenska sommarens soliga dagar eller inför en solsemester till tropikerna så är strandupplevelsen inte densamma utan snygga och bekväma bad- och strandkläder.

Badkläder bör väljas med omsorg då det skiljer mycket i kvalité mellan olika märken. En bra bikini eller baddräkt ska ha en passform som sitter både skönt och stabilt samtidigt som den får dig att se riktigt sommarsnygg ut! Butiken Phax Swimwears motto är att kvalitet och lyx går hand i hand. De har därför ett av marknadens bästa utbud av riktigt snygga och sköna bikinis, baddräkter och strandkläder.

Phax har ett stort utbud av Bandeaubikinis, det vill säga axelbandslösa eller med löstagbara halterband. Denna modell passar de som vill ha en jämn solbränna utan linjer efter axelband. Det är viktigt att din Bandeaubikini ger dig bra stöd på sidorna och under bysten för att sitta stabilt. Phax Bandeaubikinis har osynliga stödbyglar undertill som fixerar bysten, därmed försäkrar du dig om en bra passform som gör att bikinin inte glider ned. Bandeaubikinis passar kvinnor med liten till mellanstor byst.

Phax har ett brett utbud av halterneckbikinis med snörning både i rygg och nacke för bästa passform. Om du önskar en bikini som också passar för till exempel beachvolleyboll och dykning så är det bäst att välja en modell med bredare band under bysten vilket gör kuporna fixerade, detta ger mer stabilitet vid rörelse. Halterneckbikinis fungerar även till större byst, välj då en modell som har bredare band runt halsen för bästa stabilitet och avlastning. Det finns även väldigt snygga bikinis med pushup-effekt för både liten och stor byst.

När du beställer bikini från Phax Swimwear ingår alltid både bikiniöverdel och bikinitrosa, du kan kombinera ovandel och underdel av valfria storlekar. Phax har även ett fint utbud av snygga baddräkter och tankinis (tvådelad baddräkt bestående av badlinne och bikinitrosa).

Glöm inte heller att titta på Phax sortiment av supersnygga strandklänningar, tunikor, strandkjolar, shorts och andra strandplagg som fulländar din beach look! Många av plaggen är i semitransparenta tyger för att de ska kunna framhäva bikinin som du har undertill.