Search in:

Det gömda modeattiraljerna

Vi fokuserar på kläderna, på sminket och på smyckena. Är det egentligen mer än det som mode handlar om? Svaret på den uppenbart retoriska frågan är självklart ja, idag bär vi omkring på allt fler saker vilket i sin tur ger oss fler sätt att uttrycka oss. Att hålla sig uppdaterad innebär nu förutom nya kläder även passande elektroniken.

Telefonen

Väldigt många tar redan ett bra steg i rätt riktning här, de väljer att köpa en iPhone eller någon annan mobil som inte kompromissar på stil och design. Trots det så är designen  inte speciellt personlig eller i tiden då de inte uppdateras speciellt ofta. Svaret på det är självklart skal och fodral. Dessa finns i en oändlig variation i allt från billig plast i olika färger och mönster till läder eller trä.

Hörlurarna

För länge sedan var hatten någon som alltid satt på huvudet när man lämnade sitt hem, nu är det hörlurarna som gäller. Om telefonen är en viktig exponeringspunkt för din stil så är hörlurarna än viktigare. Dessa är oftast stora, sticker ut och döljs väldigt sällan av något annat. De två största märkena på designhörlurar är Skullcandy och Beats men även de mer etablerade ”vanliga” hörlurstillverkarna hoppar in i spelet. Ofta med lite mer stilrena alternativ och bättre ljud.

Sennheiser är ett exempel på det sistnämnda som med sina Momentum-hörlurar levererar bra ljud och otrolig om än lite mer ”vuxen och tråkig” design till ett vettigt pris.

Bonustips: Strumpor

Strumpor är på uppgång! Ja det kanske låter konstigt men färgglada strumpor med invävda mönster och bilder har blivit riktigt populärt inom vissa stilar men det är något man kanske missar om man inte är riktigt insatt.