Search in:

Förbereda garderoben för hösttider

Som sommartiderna lider mot sitt slut gäller det att ta sig en titt i garderoben och försäkra sig om att man har allt man behöver för höstvädret. Eller om det är något som måste bytas ut och köpas nytt av.

Jackan

Jackan är troligtvis det viktigaste plagget som måste läggas till när sommaren lämnar över till hösten. Under den kan plaggen i början vara väldigt lik sommarkläderna, om vi utelämnar kortbyxor och liknande så klart. Och medan en jacka kan hålla väldigt länge finns det ju alltid många snygga jackor att välja mellan. Att det lockar med en ny jacka är inte alls ovanligt. Så länge man inte har för många redan och de alla fortsätter att fungera bra är det en utgift man nog kan ursäkta sig själv.

Skorna

Sommarskorna vår även de gärna lämna plats för lite mer rejäla saker. Dels för värmen men också bara för att sommarskorna inte alltid passar lika bra ihop med höstkollektionen. Välj med fördel ett par högre skor så kan de även räcka en bit in på vintern. Med en dragkedja på sidan blir skorna fortfarande lätta att ta av och på utan att behöva spendera tid med snörningen varje gång.

Handskarna

Ett par stiliga handskar är också en väldigt snygg touch till hösten och håller dessutom händerna varma. Välj ett par som matchar höstjackan riktigt bra och inte är allt för tjocka. Det är ju trots allt inte vinter förrän om några månader till. Mer än ett par låter en dessutom vara mer flexibel med resten av garderoben.