Search in:

Fräcka kläder

Förr i tiden ansågs det ofta lite ofint att ha någonting annat en rena och hela kläder på sig. För män var det kostym som gällde och för kvinnor ofta kjol eller dylikt. Att gå klädd i exempelvis jeans var det inte tal om. Idag är det ingen som höjer på ögonbrynen om någon, vare sig det gäller ungdomar eller vuxna, bär lite mer så att säga fräcka kläder.

Frågan är då vad som betecknas eller betraktas som fräcka kläder. Många skulle nog säga ett par aningen slitna jeans tillsammans med en t-shirt med något coolt motiv. Detta stämmer ganska bra. Ett par snygga jeans betraktas i princip alltid som trendigt. Så ett par riktigt snygga och fräcka jeans kan vara väl värt att köpa. Ofta använder man de en hel del och om dessutom kvaliteten är bra kan de hålla i många år.

Vad ska man då ha mer ha på sig om man vill ha lite fräcka kläder? Som tidigare sagts, en t-shirt med något fräsigt motiv funkar alltid. Se dock till att t-shirten har en bra passform. Den ska inte vara för stor så den sitter för löst.

En fräck huvudbonad kan till exempel vara en mössa. Det som är bra med en mössa att den i princip går att ha året runt, förutom en riktigt het sommardag kanske. Säkrast är att ha olika mössor för olika årstider. En tjockare för vintern och en lite tunnare för vår och höst.

Vad gäller skor så är det Converse som gäller i alla färger och av olika slag. På nätet finns en rad olika återförsäljare som säljer betydligt fler modeller än de man hittar i en vanlig sportaffär. Det är till och med möjligt att designa sina egna Converse så de blir precis som man själv vill ha dem.