Search in:

Ge mobilen en extra skjuts med nya tillbehör

Användningen av mobiltelefoner för olika ändamål ökar för varje år som går. Även marknaden för tillbehör till mobiltelefoner har vuxit enormt de senaste åren. Idag finns alla möjliga tänkbara och otänkbara prylar att tillgå för att göra din mobiltelefon till något alldeles extra. Vi tar en titt på några av de populäraste och senaste tillbehören som finns på marknaden.

Skal finns i en rad olika utföranden, både ”hårda” och ”mjuka”. Slitstarka skal blir allt mer vanligt, bland annat finns ett extra hållbart skal i polykarbonat till Samsung Galaxy S3. För den som vill att ha ett lite mer stiligt skal blir det allt vanligare med fodral av plånbokstyp i läder eller dylikt. Små väskor att förvara sin mobil i är också en variant. Mobilväskor finns i alla möjliga utföranden, bland annat från Hugo Boss till Iphone 4 för den trendige.

Ett annat tillbehör som kan vara bra för smartphone-användaren är ett skärmskydd för att undvika repor på skärmen. Skyddet är en plastfilm som appliceras på skärmen och gör att den alltid är hel och ren.

Något som kan vara bra nu på sommaren när man är ute mycket och kanske inte har tillgång till uttag är en trådlös laddare som finns till en del modeller från bland annat Samsung, LG och Nokia.

På vintern kan det vara i princip omöjligt att manövrera sin smartphone utan att ta av sig handskar eller vantar. Nu finns specialtillverkade handskar lämpade för att man ska slippa ta dem av sig när man ska ringa eller skicka ett SMS.

I övrigt finns en rad olika spännande och roliga tillbehör till mobiltelefoner. Allt ifrån temperaturmätare, regnmätare eller vad sägs som en Ferrari Enzo. Ingen fullskalig dock, men väl en liten i skala 1:16 att styra med sin smartphone. Finns till Android, Iphone och Ipad.