Search in:

Hemliga erbjudanden

När man hittat vad man vill på en en shoppingsida och man är i kassan på väg att betala så brukar det ofta finnas en liten ruta där mitt bland alla andra. Erbjudandekod står det kanske, eller kampanjkod. Den lilla rutan kan vara en dörr till riktigt stora besparingar, en dörr som vi tyvärr oftast inte vet hur vi skall öppna. 

Som tur var behöver det inte vara så. Det finns många sidor online där man kan söka reda på butiker och se vad de har för erbjudanden på gång. Det är inte ovanligt att det finns erbjudanden som bara utannonseras i en kanal, till exempel bara på Facebook eller i deras nyhetsbrev. Detta känns självklart tråkigt för alla oss andra som också vill spara pengar så vi kan köpa fler och bättre saker.

Först kan man göra för vana att gå in på den sidan då man handlar för att vara säker att man inte missar någon bra deal. Nästa steg är självklart att gå dit oftare! Även om du inte är på väg att köpa något. Som du säkert redan vet brukar de absolut bästa erbjudandena vara korta och inte alltid hända då man egentligen tänkt handla. Genom att gå in på sidan och se vad som senast kommit in så kan du hålla dig uppdaterad gällande de bästa shoppingkampanjerna i Sverige!

Personligen brukar jag oftast hålla ett öga på kategorin Mode där man brukar kunna hitta helt otroliga kläderbjudanden. Allt från små mer exklusiva märken till jättar som HM brukar finnas representerade där. Jag brukar även kolla upp sista minuten-resor delen där det alltid finns något intressant. Långa härliga semesterresor för riktigt låga priser.

Den sista tiden har Rabatterat blivit ett av mina största inspirationsfabriker för presenter. Erbjudandena gör att jag besöker butiker jag aldrig tidigare känt till och gör det möjligt att köpa finare presenter än vad jag hade budgeterat. Det faktum att jag köper presenter då jag hittar något som passar har gjort att det nu är väldigt sällan jag är ute i sista minuten för födelsedagspresenter och julklappar.