Search in:

Höstmåsten

4594233-colored-knitted-leggings

Ny säsong betyder ny garderob. De vackra sommarklänningarna och bikinitopparna läggs undan för det här året och de populäraste plaggen för höstmodet ska hängas in i garderoben istället. 

Höstjackan

Den klassiska kappan har kommit tillbaka. Den ihärdiga trenden med päls runt kragar lever kvar och syns tydligt på fritidsjackor. Något nytt vi ser just nu är sneda dragkedjor. De finns med på olika typer av jackor. Den sneda dragkedjan ger ett nytt intryck på den vanliga, svarta jackan som majoriteten av oss har i garderoben.

Tyvärr kan kappor och rejäla höst- och vinterjackor kosta ganska mycket. Man köper sällan mer än en per säsong. OutletSverige tipsar om billigare alternativ. Du kan köpa en jacka från din favoritbutik men behöver inte betala lika mycket tack vare rabattkoder.

Tjocka leggings

Vi minns alla från tidigare vintrar hur obekvämt det är att bära jeans under ett par täckbyxor. Det blir stelt och jobbigt att gå. Istället ska man köpa in tjocka eller fodrade leggings. Dessa leggings är skapta för det kyligare vädret och under ett par täckbyxor känns de som ett par långkalsonger. Det blir bekvämare och inte lika otympligt att ta en vinterpromenad eller ta morgonrutten till jobbet.

Benvärmare

En klassiker som börjar sakta ta sig tillbaka. Benvärmaren är ett sätt att dölja lite fulare skor som man inte vill göra sig av med än, fyller ut benen nedtill och håller dem värma. De får gärna vara en kontrast mot utstyrseln, och kan även liva upp en hela din stil. Det finns benvärmare i en mängd olika färger och material. Under hösten är de också ett bra mellanting för att hålla sig varm, innan det är dags att ta fram täckbyxorna.