Search in:

Shopping tips 2013

Sommaren närmar sig med stormsteg och det känns att våren verkligen är här. Nu är det dags att hänga bort alla vinterplagg och ta fram lite mer somriga kreationer. Låt färger och skira tyger komma in i din garderob och häng bort dina varma, bylsiga tröjor. Välkommen sommaren!

Vad gäller sommaren 2013?

Att snygga kläder inte är sköna tycker jag är en myt. För att man ska se se sitt allra bästa ut så krävs det att man känner sig bekväm i kläderna. Det krävs att hela personen som bär upp kläderna blir ett med plagget och hela looken för att det ska ge en riktig ”wow känsla”.

Den största trenden som ses på visningar inför sommaren är multimatchat, det vill säga rutigt, blommigt och randigt i en grungig lager mix. De plagg som du tidigare år inte vågat matcha samman är helt rätt nu!

Förutom mönster och former så är det enfärgade, stilrena plagg i tunna skira tyger, gärna lite genomskinliga, i olika pastellfärger som kommer. Tunna blusar som matchas med snygga pastell byxor. Matcha även ditt smink med kläderna, satsa på fruktiga lippgloss i olika nyanser. Om man vill skapa en lyxig, somrig stil som passar perfekt till solbrännan ska man satsa på vita och guldfärgade plagg och accessoarer. Det är helt rätt i sommar.

Ett plagg, som alltid lever kvar är jeansen. De är alltid rätt och i sommar får de gärna vara lite nötta med ”boyfriend” stil, eller stuprörs formade gärna i färgade nyanser som aprikos, rosa eller gul. Klä gärna upp dig i en skir blus upptill för att få lite känsla och välj ett par pastellfärgade slippers på fötterna.

Matcha med ett par slippers

Något som verkligen hör sommaren till är slippers. Du kan aldrig få för många och det är den perfekta accessoaren att klä upp eller klä ner din outfit. Idag finns det slipper för alla smaker, i alla möjliga olika färger och mönster.