Search in:

Skaffa en fräsch sommarlook

Inför sommaren vill du ju alltid se extra snygg och fräsch ut. Förutom motion finns det små knep du kan ta till för att förhöja sin redan existerande naturliga skönhet. För visst är vi alla vackra redan från början?

Benen är ofta de som blir bruna sist.Ett bra tips är att köpa brun utan sol med solskyddsfaktor, på det viset ser benen bruna ut under tiden du bygger upp färgen. Det finns flera tips om vilken solskyddsfaktor du behöver. Det som gör den bra är att den har solskyddsfaktor i sig vilket är vad som skyddar din hud. Kolla in Apotekets guide för vilken solskyddsfaktor du behöver här.

Trolla bort dina ärr

Vill du bli av med små ärr, acne eller celluliter? Då finns det en roller som med sina 540 nålar gjorda av kirurgiskt stål, stimulerar hudens egna kollagenproduktion. Det fungerar som små akupunkturnålar och aktiverar dina hudceller så att små solfläckar, acne och ärr läks. Det finns dessutom olika rollers för olika användningsområden som ansikte och kropp samt en mot antiåldrande. Om du betvivlar att det fungerar kan du söka om mer information på internet – de flesta återförsäljare har en resultatgaranti för sina produkter.

Le

Vitare tänder är också ett sätt att snabbt se fräschare ut, det finns ett kit du kan köpa hem och få vitare tänder på 3-7 dagar. Våga visa ditt leende i sommar och skratta mycket. Då förlänger du livet och stärker mag- och ansiktsmusklerna.

Kom ihåg att magmusklerna är de enda muskler du kan träna varje dag, och du behöver inte överdriva heller. Försök att göra en övning för nedre delen av magen och en för resterande. Kör på till du känner att det börjar bli jobbigt och försök att pressa dig en eller två mer utöver det du tror du orkar. Gör du det varje morgon i en månad kommer du att märka en stor skillnad.