Search in:

Vår- sommarkläder

1602981-picnic-romantic-couple-in-spring-nature

Nu när det äntligen blivit lite varmare och ljusare kan det vara bra att även fundera lite på hur man skall gå klädd i vår och i sommar. Här kommer därför några tips på hur man kan klä sig på ett snyggt sätt de kommande månaderna.

Strandkläder

Något som man måste ha, framför allt inför sommaren, är ju så klart kläder att ha på stranden och när man badar. Ett bra tips är att satsa på badkläder som är lite färgglada eftersom detta passar sig ganska bra på stranden.

Avslappnat

En fördel med våren och sommaren är att man kan gå klädd i relativt avslappnade kläder, vilket är väldigt bekvämt. Just nu är dessutom den lite mer avslappnade stilen ganska populär och därför kan det vara ett bra tips att satsa på till exempel lite mer löst sittande byxor, en avslappnad skjorta eller liknande.

Skor

Även om det är vår och sommar så behöver man ju ha någonting på fötterna. Ett säkert kort vad gäller vår- och sommarskor är så klart de omåttligt populära Converse-skorna eller liknande modeller. Ett bra tips om man vill sticka ut lite kan vara att satsa på ett mer annorlunda par, som går att hitta lite varstans.